"Gammeldans med de beste" -

Storefjell Resort Hotel

05.-07. januar 2018

Alle foto og tekst: © fo2:2ne  og © fo2:trekkspill.no                                                                                                                                                                         Jutullaget

Copyright © 2018 

 

Årets første gammeldansweekend på Storefjell Resort Hotel ble avviklet allerede første helgen ut i det nye året. Storefjelltreffen med konkurranser i mai er nå godt og vel innarbeidet, men for noen år siden dro ekteparene Tørstad og Albrigtsen i gang nok et treff i januar i samarbeid med hotellets ledelse i en litt mer avslappet atmosfære. Noen innbudte orkestre blir bedt om å spille til dans, men det er også fullt mulig for andre å melde seg på til dugnadsspilling. I år var det annonsert med «Gammeldans med de beste», og da var det ingen ringere enn de tidligere Storefjell-mestrene «Jutullaget» og «Syvers orkester» som stod på plakaten. I tillegg tok «P. A. Røstads orkester» slik som tidligere år sin del av dansespillingen.

 

Mange syntes nok det var greit å få rørt på seg etter en lang julehelg, for dansegulvet var tjoka fullt både fredag og lørdag. Men så er det vanskelig å la være å fylle på inntaket av all den gode maten på Storefjell.

 

3kkspilltrollene hadde salgsutstilling i foajeen og her var det mange som benyttet anledningen til å prøvespille.

 

Storefjell har god romkapasitet så her er det plass til flere på  gammeldansweekend i 2019, men i mellomtiden blir det flere muligheter med både Storefjelltreff 3.-6. mai og NM på trekkspill 28.-30. juni!

 

Knut Hjelmens

 

Spa på

 

Vågå trekkspillklubb

 

Syvers orkester

 

Syvers orkester

 

Selveste Syver Olstad himself - her med en Beltuna modell Prestige IV 120P Fly GHV

 

Syvers orkester

 

"Tre i bredden" - de tre er f.v.: Kristina Farstad Bjørdal, Anne Ragnhild Trondsgård Leren og Marius Berglund

 

Jutullaget

 

Jutullaget

 

Tor Albrigtsen 50 år (+ noen timer ;-)!!! Prøvespilling på standen til 3KKSPILLTROLL

 

Buskspill

 

Buskspill med "19.07". Gruppa fikk det beskrivende navnet da de spilte på jubileet til Happy Skvett i 2017 og ble spurt om hvor lenge de hadde spilt sammen. "Siden i dag ca. kl 19.07" var svaret. Marianne Hjelmen (t.h.), Toril Dyrhovd, Roar Hensvold, Trond Simensrud (kontrabass)

 

P. A. Røstads orkester

 

P. A. Røstads orkester

 

Stasvikens

 

Albrigtsens orkester med forsterkninger - Roar Hensvold t.v. på trekkspill. Familien Albrigtsen hadde virkelig trukket i finstasen, da de også benyttet kvelden til å feire Tors 50 årsdag.

 

...og musikken holdt på til de lyse morgentimer og solen atter stod opp til en ny dag...