Vårkonsert

Vormsund ungdomsskole - 28. april 2013

Alle foto og tekst: © fo2:r2  og © fo2:trekkspill.no

Copyright © 2001-2013

 

Konsertprogram

 

«Var du på Vårkonserten?»  I trekkspillsammenheng på Østlandet forstår «alle» at man da snakker om den årlige vårkonserten Nes Trekkspillklubb på Romerike arrangerer. Klubben ble stiftet i 1975 og musikalsk leder er Wenche Karlsen.

 

Det var langt fra vårstemning ute søndag 28. april – regn og 4 plussgrader -, men publikum syntes kanskje det da var greit å tilbringe søndagen innendørs og man gikk tom for stoler i en fullsatt aula.

 

Nes TK kunne tilby et variert program – Nes TK selv som åpnet konserten, «Hauersetertoraderen», «5 Borg», Tore og Rune Svendsberget, Gamle Aker Spelemannslag, Ottar Johansens kvartett og ikke minst Alexander Shirunov fra Russland som den mest langveisfarende artist. Sistnevnte har blitt en riktig «Norgesvenn» og spilte i tillegg sin egen avdeling med utvalgte norske komponister også et nummer sammen med arrangøren. Alexander vant klassen Piano Accordion og ble nummer to i Coupe Mondiale Senior under Coupe Mondiale 2005 i Castelo Branco i Portugal. I 2006 gjestet han Norge under Coupe Mondiale i Asker og avsluttet åpningskonserten.

 

Tidspunkt for neste års konsert er allerede fastsatt til søndag 27. april 2014. Om det også blir konsert i 2015, kom det oss for øre at dette da vil være den 40. konserten. Vi gleder oss allerede...

 

 

 

 

 

 

  Nes Trekkspillklubb åpnet konserten - fullsatt sal       Nes TK  

 

"Hauersetertoraderen"

 

 

 

 

 

 

  "5 Borg"       "5 Borg"  

 

 

 

 

 

 

 

  Tore og Rune Svendsberget          

 

Gamle Aker Spelemannslag - GAS

 

 

 

 

 

 

  GAS       GAS  

 

 

 

 

 

 

  Ottar Johansens kvartett       Ottar Johansens kvartett  

 

 

 

 

 

 

  Konferansier Sverre Myrli ledet oss behagelig og humoristisk gjennom konserten.       Sverre Myrli overlater her like godt mikrofonen til Alexander Shirunov som er blitt en riktig Norgesvenn  

 

 

 

 

 

 

  Alexander Shirunov          

 

 

 

 

 

 

  Nes TK med gjestespiller: Alexander Shirunov          

 

 

 

 

 

 

 

  Inne var det "vårkonsert" selv om været kanskje ga mer assosiasjoner til en høstkveld...