Sata-Häme Soi, Ikaalinen, 2012:

Alle foto og tekst: © fo2:trekkspill.no, fo2:2re 

Copyright © 2001-2012

 

 

trekkspill, toradere og rekvisita

 

 

Grayson Masefield - konsert

7. juli 2012

 

<< Tilbake

 

       

 

       

New Zealand ligger plassert akkurat på motsatt side av jordkloden. Til tross for den geografiske avstanden har Sata-Häme Soi og New Zealand Accordion Association samarbeidet i over 10 år. Grayson Masefield (25) fra Auckland kan plasseres blant verdenstoppen av den nye generasjonen av unge trekkspillere. I 2009 vant han både "Primus Ikaalinen" samt Coupe Mondiale i 2 klasser - klassisk musikk og underholdningsmusikk. Han har også hevdet seg i andre internasjonale konkurranser og festivaler. Grayson studerer i Frankrike og turnerer jevnlig. Han er en allsidig musiker og kommer fra en familie som har vært sentrale aktører i trekkspillmiljøet på New Zealand.

 

Konserten i forsamlingshuset "Oma Tupa" var en lett blanding av komposisjoner fra ulike stilarter og ulike epoker. Den inneholdt verker av både J.S. Bach, D. Scarlatti, W.A. Mozart, F. Chopin og F. Angelis, samt noe a-tonalt av G. Hermosa. Konserten avsluttet med et kamprop på maorisk. Maoriene er en etnisk gruppe som fortsatt lever på New Zealand.

 

Uansett, vi er ganske sikre på at vi kommer til å stifte bekjentskap med herr Masefield i mange sammenhenger i årene som kommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Konserten avsluttet med et kamprop på maorisk. Maoriene er en etnisk gruppe som fortsatt lever på New Zealand.