"MUSIKMESSE" FRANKFURT 2007

   

 

   

  © fo2:2re      

Hjemmeside Musikmesse

 

 

     

     

      Her i 1. etasje i hall 3 hadde trekkspillprodusentene sin stand.

© fo2:r2

     

 

Med 108.000 besøkende fra 120 land og over 1.600 utstillere fra 48 land blir det ”mye lyd” i løpet av 4 hektiske dager i slutten av mars.

ROLAND har med sine digitale trekkspill fått et solid fotfeste blant trekkspillprodusentene man skal regne med. Fra deres stand var det flere daglige demoer med dyktige utøvere. HOHNER er på hjemmebane, og hadde en gedigen stand i ”trekkspillområdet”. Deres produktspekter for trekkspill er alt i fra énradere via nybegynnerinstrumenter til store konsertmodeller med melodibass. En kan undres over at det er kun HOHNER toradere som selges i Norge.

 

   

 

   

  Rolands V-accordion og V-drums (V=virtual) © fo2:2re       Ludovic Beier på Rolands VIP-demo  

 

Excelsior eies og produseres av Pigini, og de delte også stand. Zero Sette som har flyttet inn hos Bugari produksjonsmessig, hadde imidlertid egen stand.

 

De italienske trekkspillprodusentene ligger heller ikke på latsiden og Bugari presenterte nye juniormodeller med melodibass. Disse instrumentene kommer i 3 ulike størrelser og er solid konstruert slik at de skal tåle røff bruk i musikkskoler. Ballone Burini viste sine nye modeller i ”rosentre”, og hadde også med seg nydelige vibrandoneon.

 

   

 

   

  Bugaris stand med ne juniormodeller med melodibass. © fo2:2re       Ballone Burinis stand med demo av vibrandoneon og trekkspill i "rosentre".  

 

Vi fikk også overvære den offisielle mottagelsen som utstillerne hadde hvor den tyske forbundshærens storband spilte tre sett. Rett og slett fantastisk. Ikke nok med det, men de hadde med seg en sangerinne fra Zimbabwe, som faktisk sang bedre enn originalversjonene av ’70 og ’80-talls slagere.

 

   

 

   

  Den tyske forbundshærens storband       © fo2:r2  

 

   

 

   

  "Triple Sweet" på Hohners stand

© fo2:2re

      Nye muligheter 12.-15. mars 2008...

© fo2:r2