Gräsmarksdraget  

 

   

Gräsmarks Hembygdsgård

20.-21. juli 2007

 

  Alle foto: © fo2:2re          

 

For de som liker campingliv i kombinasjon med trekkspill, kan man stort sett holde det gående kontinuerlig fra begynnelsen av juni til ut august måned. Noen legger sågar opp ferieplanene slik at de får med seg flest mulig festivaler. Fra ”Bälgspel vid landsvägskanten” i Ransäter bar det for mange rett over til det nye treffet på Persmoen Aktivitetssenter i Åbogen litt sør for Kongsvinger. Derfra var det ikke mange mil til det mer etablerte treffet i Gräsmark 5 mil øst for Charlottenberg den påfølgende helgen.

 

   

 

 

Gräsmark synes så vidt på kartet, men er dertil mer hørbart om man passerer Gräsmarks Hembygdsgård. Plassen er velholdt og kan sammenlignes med Ransäter i miniatyr, men med bare én overbygd dansebanescene. Campingområdet rett utenfor Hembygdsgården ble for lite denne gangen, og hele to tilleggsområder tvers over veien måtte tas i bruk. Vi talte i alt ca. 150 vogner og arrangørene må være godt fornøyd med det.

 

Programmet var ikke uventet ganske likt det på Persmoen med ”allspel” på fredagskvelden og dansemusikk begge kvelder. Vi dro også kjensel på mange av de samme klubbene og gruppen fra helgen før, og faktisk flest norske navn. Det er tydelig at nordmenn trives i Sverige!

 

 

 

 

 

 

   

 

   

  Gräsmarks Hembygdsgård       Pent og velholdt  

 

   

 

   

 

F.v. foran: Odd Holter, Sølvy Olsen, Leif Fjeldbu og William Hagen.

Bak: Gunnar Gundersen (gitar), Trond Lønstad (trommer) og Eivind Kjernsli (bass).

      Deler av Trøgstad og Båstad Trekkspillklubb  

 

   

 

   

  Det var ikke bare inne på festplassen det var musikk.       Skikkelig sug i "campingbuskis".  

 

   

 

   

  Jo Jo Da       Hauerseter TK  

 

   

 

   

  Glåmdalen Trekkspillklubb          

 

   

 

   

  Nes Trekkspillklubb          

 

Ola Karlstad - Øivind Knutsen - Jo Jo Da - Sven Sälefors med vänner - Sveng-Gjengen - Trøgstad og Båstad TK - Mettalica - Nes TK - La Monique - Narve Granberg - Glåmdalen TK - Hauerseter TK - Malung DK - KvastTilda + "kompere" og mange, mange flere