Trekkspilltreff

Fjellvang i Stokke

11.-13. august 2006

 

Organisert "buskspill"

 

Alle foto: © fo2:2ne  

 

 

Deltar man på trekkspilltreff snapper man fort opp hva ordet ”buskspill” betyr. Dette innebærer blant annet at man henger seg på i samspill med andre som man måtte kjenne eller ikke kjenner fra før – for dermed å flytte disse over til ”kjente-gruppen”. I sommerhalvåret skjer dette gjerne utendørs, men i et nordisk vekslende klima har dette ført til at det kan være vel så praktisk at ”buskspill” foregår i innendørs former. ”Böskspelarnas Dragspelsklubb”, avdeling Norge, har like godt funnet et fast sted å utøve denne formen for trekkspilling – nemlig på Fjellvang i Stokke.

 

   

 

   

  "Böskspelarnas Dragspelsklubb", avd. Norge.       T-shorte med livat motiv.  

 

Reglene for buskspilling er ukompliserte og innebærer mye sosial omgang med likesinnede som liker trekkspill. 11.-13. august var flere ”buskspillere” med familie nok en gang samlet på campingplassen på Fjellvang. Både fredag og lørdag kveld underholdt de hverandre i bondestua, og det ble faktisk trangt på dansegulvet etter hvert. Folksomt var det også på scenen da Vestfold toraderklubb og Ramnes trekkspillklubb entret scenen.

 

   

 

   

  Vestfold toraderklubb       Vestfold toraderklubb  

 

   

 

   

  2RE-2NE-R2 3KKSPILLTROLL ANS var i år invitert til å ha salgsutstilling. I tillegg tok de også sin del av spilleøkten.       Det er alltid artig å prøve nye spell....  

 

   

 

   

  "3kkspilltrollene" eller bare "The Trolls" på utenlandsk.....       "Danseduo'n" med Lorang og forsterkning for anledningen av Roar Hensvold.  

 

   

 

   

  Ramnes trekkspillklub       Ramnes trekkspillklubb  

 

   

 

   

  "Jeg vil også være med"...Anne Grete Lærum med en meget ivrig sønn og Brit Aasvang.       "Brit Annes"  

 

   

 

   

  Paul Maurud...alltid bli'.       Ivar Blomskog...også alltid like bli'.  

 

   

 

 

Det er liten tvil om at denne norske ”buskspillavdelingen” fortsatt i årene fremover vil klare å hygge seg med sine faste ”medlemmer” og tilhørere, men vi tror gjerne at de setter pris på nykommere. Hva angår opptakskrav bør man selv ta kontakt med ”ledelsen”. 3kkspilltroll setter deg gjerne i forbindelse med rette vedkommende...

 

 

 

 
 

 

(Hva var det nå bassisten het igjen, da Paul....) Også i utgangspunktet en blid fyr selv om litt skeptisk til fotografen her.

Stilte i alle fall sporty opp som komp for 3kkspilltrollene.