Trysil-treff 2004

 

 

   

20 års jubileum!

Tekst og foto: Else Marit Vesteng

  © fo2:elmavest       Liv Rønningen & venner ønsket velkommen med "busk-spill".  

 

12.-14.november 2004 var det igjen fest i Trysil. Da ble det 20. Trysil-treffet arrangert på Trysil Knut Hotell. Hotellet var fullt av treffdeltakere, både av de med og uten instrument, og mange hadde dansefoten klar.

 

Det var musikk fra 2 scener, dog av og til fra 3 scener. "Buskspill" hører også med - selv på et trekkspilltreff på hotell. Det var mye god og variert musikk å høre fra musikanter i alle aldre. Det ble faktisk observert ganske mange unge, så det er håp!

Lørdag formiddag var det, som vanlig, musikk i flere butikker. På Bøes Bistro midt på bygda bruker det å være fullt midt på dagen, og dette året var ikke noe unntak; der var det: ”Stinn brakke – full pakke". Også kirkekonsert ble arrangert.

 

Arrangementet gikk knirkefritt, etter det vi erfarte. Kanskje ikke så rart, for arrangementskomiteèn, med Liv Rønningen i spissen, har holdt det gående i 20 år (sammen med mange gode hjelpere) og de har ikke tenkt å gi seg på 20 år ennå, sier Liv (som er 60 +!) og ønsker allerede nå velkommen til et nytt treff i 2005.

Et veldig hyggelig treff, så mottoet ”Trysil-treff - et lyspunkt i mørketiden” gjelder uten tvil fortsatt.

 

   

 

   

  "Magne Olavs gjeng" fra Engerdal.       "Magne Olavs gjeng" stilte med de 2 yngste musikantene, så det er klart håp for fremtiden.  

 

   

 

   

  "Vidar og Kristin" er trofaste "gjengangere" som spiller like bra hver gang.       "Marinettes og kara". Her er det også håp - bare ungdom og med skikkelig tæl. Disse håper vi å høre mer til!  

 

   

 

   

  Deler av "Trysil-2-rader'n" og et av de trofaste danseparene.       Nytt toradermerke? - nei, en kamuflert vinkartong.  

 

   

 

   

  Liv Rønningen kan mer enn å spille trekkspill og arrangere. Hun dukket også opp på scenen  da det svingte som mest og beviste at hun også kan synge.       "Geir Harrys" gruppe har startet opp igjen og låt veldig bra.  

 

   

 

 

Til venstre:

Arrangementskomitéen:

Harald Aas, Liv Rønningen og Leif Lyseggen som her ønsker velkommen tilbake høsten 2005.