Midtsommer-Festival 
2003

 

i Stange 27.-28. juni 2003

"Trekkspill-gallopp på travbanen"

 

Stange Trekkspillklubbs "Midtsommer-Festival" på Stange Travbane har allerede blitt en tradisjon. Dette var 4. året Stange Trekkspillklubb stod som arrangører. Stange TK ble stiftet i april 1978 og feiret nylig sitt 25 års jubileum.  Klubbens motto har i alle år vært å spille for å ha det gøy og kunne glede danseglade publikummere. Klubben er delt inn i 4 grupper, som alle har sin forskjellige spillestil, i tillegg til en toradergruppe.

Årets festival var også utvidet til å inneholde korpsmusikk (Arstad skolekorps), brassband (Nissi Trollid), danseoppvisning og balalaikamusikk presentert av gjester fra Estland og Russland. Stange Travbane er et utmerket sted for et slikt arrangement. Korte avstander mellom festplass og campingområde gjorde det hele intimt og hyggelig.

3kkspilltrollene tok seg en tur på lørdagskvelden for å sjekke stemningen og noen av gruppene som underholdt kan du se nedenfor:

   

 

   

          © fo2:2re  

 

   

 

   
Over: Victor Dukaltetenko, som skulle åpne underholdningen lørdagskvelden, ble dessverre forhindret i å delta på festivalen, slik at Lars Gundersen samt en av medlemmene i "Bare gode venner" påtok seg "oppdraget" - for anledningen "Gundersen & Co.".

Til høyre: Konferansier Olav Mellum

© fo2:2re

 

   

 

   

  Frisk Luft fra Enebakk.       Sverres fra Stange TK.  

 

   

© fo2:2re

   

  Sceneskrekk       For øvrig høvelig habitt til mygg-distrikter....  

 

   

© fo2:2re

   

  Huff æ Mæ       Midtbygda Trekkspillklubb  

 

   

© fo2:2re

     

  Mjøstoradera