Sørskogbygda Samfunnshus, 17.-19. august 2001

Arrangementet hadde i år 10 års jubileum med dans på 2 scener. Konferansier Arne Lindmoen gjorde en glimrende jobb på begge scenene med elegant overlapping og bandt det hele sammen på en meget profesjonell måte. Vi håper at andre fremtidige arrangører kan nyttiggjøre seg hans tidligere erfaring fra media.

Bildene er fra konserten på lørdag.

Kristin og Vidar m/fl. Innleid bassist og gitarist for anledningen: Bjørn Brennhaugen og Kjell Holm

 

 

© fo2:2re

 

Bæljliga'n

Gruppen ble startet i 1990 på Elgå og har deltatt på en rekke arrangementer som bl.a. Ransäter. De kan også smykke seg med tittelen Sindal-mestere. Det var vanskelig å tro at de ikke hadde spilt sammen siden i februar. Ole Alsethaug fra Mona's som innleid bassist.

 

 

 

 

© fo2:2re

 

Mona's

Mona Holm startet som 5 åring med Erik Holter fra Solør som læremester, kjent fra gruppen Holter og Nyland. Hennes første opptreden var i Elgå i 1988. Listen med utmerkelser er allerede så lang at den kan ta pusten fra noen og enhver. Vi nevner bare noen: 1994 og 1995, Norgesmester solist, Titanofestivalen, Belgbrud i Ransäter, 3. plass i Talent 1993, men vant publikumsprisen, deltatt i "Go'fot på låven" med Tore Strømøy. Multimusikeren Ole Alsethaug må også kommenteres. Han spilte for anledningen bass, men trakterer også både trekkspill og piano. Det må nevnes at han har mottatt John Fjeldbus ærespris. Ny i Mona's er Lisbeth på torader. På trommer, Arne Brenna, og Cato fra Bæljligaen på trekkspill.

 

 

 

 

 

 

 

© fo2:2re

 

Jhohans

Trondheims-orkesteret hadde 17.8. 15 års jubileum. H-en i Jhohans ble plassert der den står for å få en litt mere amerikansk slang og ikke minst fordi den passet inn i logoen. De har vunnet både nordiske priser og NM priser, samt deltatt på en rekke dansegallaer med både Vikingarna, Skandinavia og Ole Ivars. I samarbeid med sistnevnte har Jhohans vært med å arrangere et treff i Berkåk langfredag 6 år på rad. Jhohans har etterhvert gitt ut 4 gammeldansproduksjoner, hvorav 1 har gitt dem sølvplate.

 

 

 

 

 

 

© fo2:2re