11. januar 2002 arrangerte Røyken Jazzforum  jazzkveld med

Stian Carstensen

 

trekkspill

Jarle Vespestad: trommer

Per Zanussi: bass (vikar for Finn Guttormsen)

 

Gjestesolist: Ola Kvernberg, fiolin

 

Et relativt voksent publikum hadde funnet veien til Gamle Slemmestad Pub denne fredagskvelden.

Med ca. 130 betalende sto stemningen etter hvert i taket.

Her var det samlet et knippe med unge, men allikevel meget erfarne musikere.

Uten å fornærme de øvrige utøverne, må vi selvsagt få trekke frem multimusikeren og trekkspilleren Stian Carstensen som spenner over et meget vidt register både når det gjelder musikkstiler og instrumentbruk.

 

Ola Kvernberg har med sin unge alder allerede rukket å bli verdensartist, og det er  spennende og svært morsomt å lytte til hans spilleferdigheter.

 

Kvelden var delt opp i tre "sett", og med litt "omskrivninger med to do", kunne Stian presentere låter som "Honey suck my nose" og, "Grete Waitz" (Edelweiss med Per Z. på sag (Sagevarius)).  Etter siste sett ble det selvsagt stor applaus med påfølgende ekstranummer.

 

       
    Røyken jazzforum svarte til navnet, da røyken lå tett i lokalet slik det skal gjøre på en ekte jazzpub.   © fo2:2re

 

     
Hvem skulle tro at disse to ikke hadde spilt sammen før ? Ola forøvrig "akkurat gammel nok til å komme inn på pub".   © fo2:2re   Stian, her på trekkspill. I tillegg spilte han både gitar, banjo og fløyte (antakelig fra Bulgaria), og jammen kan ikke gutten synge også !

 

     
Jarle Vespestad (også populært kalt Vispestad) er også med i Farmers Market. Her i en fenomenal trommesolo.   © fo2:2re   Per Zanussi måtte vikariere for Finn Guttormsen som vanligvis spiller bass med Stian i Farmers Market. Per gjorde en fremragende innsats, og vi håper at flere kan nyttiggjøre seg hans spilleferdigheter.

 

       
    © fo2:2re