Randsfjord
Treffet
2003  

© fo2:2ne

   

28.-30. mars

 

Sjekk ut programmet her Trond Lønstad, primus motor og en trommeslager som synes det er moro å bidra med sitt trommekomp.

 

Denne helgen gikk det aller første trekkspilltreffet i Søndre Land av stabelen på Randsfjorden Gjestegård. Når man tar en kikk på "Kulturkalenderen", skulle man tro at markedet for trekkspillfestivaler hadde nådd noenlunde metningspunktet, men deltakelsen på treffet tilsa noe annet. I alt elleve grupper og orkestre, flere også blant landets beste, bidro med trekkspill- og toradermusikk. I tillegg var det "buskspill" i gangene som ikke er til å unngå når hele Gjestegården blir fylt med musikanter. Treffet startet med dansefest på fredagen. Lørdagen var det 2 timers konsert "midt på dagen" (for enkelte:-))) og påfølgende dansefest på kvelden etter middagen.

 

2RE-2NE-R2 3KKSPILLTROLL ANS hadde stor trekkspillutstilling hvor det var mulighet for enhver til å prøve ulike modeller og merker, og Trond's Musikk hadde med seg et hav av kassetter og CD'er. Ivar Thoresen Dagenborg fra bladet NyGammalt var også tilstede med stand og var som sedvanlig behjelpelig med gitarkomp til de som ønsket.

 

Vi takker Rolf og Anne på Gjestegården og Trond Lønstad for et fornøyelig opphold og en skikkelig trivelig "trekkspillhælj". Neste treff blir 19.-21. mars 2004.

 

   

© fo2:2re

   

  Tore Svendsberget i "Brødrene Svendsberget".       Og her har vi den andre broren i "Brødrene Svendsberget".  

 

   

© fo2:2ne

   

  Den yngre garde var behørig representert og vi spår treffet en lys framtid dersom disse tre karene fortsetter å spille på sine instrumenter.       Buskspill i utstillingsrommet til 2RE-2NE-R2 3KKSPILLTROLL ANS  

 

   

© fo2:2ne

   

  "Fort & Gæli" har det stadig like moro.       Denne karen har også blitt større og ikke desto mindre trakterer han trekkspillet stadig bedre.  

 

   

© fo2:2ne

   

  Mareno med venner. Mareno selv er mannen på munnspill.       Dansegulvet var til stadighet fullt.  

 

   

© fo2:2ne

   

  Vasspesten       Lars Gundersens orkester  

 

   

© fo2:2ne

   

  Han Lars sjøl       Ivar Thoresen Dagenborg  

 

   

© fo2:2ne

   

  Jentene i "Bæljtrøkken"       ... og gutta i "Bæljtrøkken"  

 

   

© fo2:2ne

     

  Toradergruppa som bærer sitt navn med rette          

 

   

© fo2:2ne

     

Narve Granberg prøvespiller en Beltrami, mens Lars Gundersen har "kastet seg over" en Bugari-modell.