MOELV TREKKSPILLKLUBB

25 ÅR!

Musikk gir glede

Moelv Trekkspillklubb ble stiftet i 1978. Høsten 1996 startet klubben opp med månedlige trekkspillaftener i vinterhalvåret på Mjøskroa i Moelv. Etter hvert ble lokalene for små og treffene måtte flyttes til Moelven Hotell og senere til Folkets Hus i Moelv. Det var på en slik danseaften fredag 25. april 2003 i Folkets Hus at Moelv TK valgte å markere at det i år er 25 år siden klubben ble stiftet.

 

Med disse arrangementene har Moelv TK klart å skape en solid grobunn for trekkspillmiljøet i bygda, samt å gi de som er godt voksne et tilbud de har vist å sette pris på. Dansekveldene den siste fredagen i måneden har blitt en hyggelig tradisjon, og klubben kommer til å fortsette så lenge publikum støtter opp. Oppslutningen var så visst ikke noe dårligere denne fredagskvelden. Klubben hadde for anledningen invitert Håvard Svendsrud som åpnet jubileumsmarkeringen ved å holde en halv times solo-konsert. Formann Odd Ekeberg i Moelv TK påsto at han hadde hørt at det fantes 3 typer musikere: gode, dårlige og trekkspillere. Edvard Grieg var ikke spesielt tilhenger av trekkspillmusikk og har visstnok benyttet betegnelsen "lirekassemusikk". Vi våger å påstå at han nok hadde skiftet mening om han hadde hørt Håvard Svendsrud fremføre sine glansnumre.

 

 3 andre klubber i Hedmark-distriktet ble også stiftet i 1978: Vallset Trekkspillag, Elverum Trekkspillklubb og Stange Trekkspillklubb. Vallset Trekkspillag tok sin tørn av dansespillingen denne kvelden sammen med Håvard Svendsruds Trio, Tangokameratene fra Stange og Lars Gundersens orkester.

 

I tillegg kunne Moelv TK denne fredagskvelden by frem en rykende fersk CD-innspilling til publikum. De har tidligere gitt ut en kassett. De har i alle år levd under mottoet: "Musikk gir glede", noe vi bare kan si oss enig!!!

 

   

© fo2:2re

   

  Håvard Svendsrud åpnet jubileumsfeiringen med en halv times solo-konsert.       Et lydhørt publikum.  

 

© fo2:2ne
 
     
Moelv TK's musikalske leder, Svein Smeby, til venstre.    

 

 

   

© fo2:2ne

   

  Moelv TK's formann, Odd Ekeberg, de siste 7 år mottok blomsteroppsats fra naboklubben Vallset Trekkspillag.       Og så kunne dansen begynne.  

 

   

© fo2:2ne

   

 

Trekkspillustilling ved

2RE-2NE-R2 3KKSPILLTROLL ANS.

Fagansvarlig Tore-Arnfinn Ødegård forsøker å svare på kundenes spørsmål.

 

 

 

Kun Beltrami-modellene var med på ustillingen denne gangen.

 

 

   

© fo2:2ne

   

  Vallset Trekkspillag med sin leder Jan Arne Berg til venstre.          

 

   

© fo2:2ne

     

  Håvard Svendsruds Trio          

 

© fo2:2ne    
Håvard Svendsrud Tor Bekkelund Kay Hartvigsen

 

   

© fo2:2ne

     

  "Tangokameratene" (Sverre Sandmoen og Willy Småberg) er en gruppe fra Stange Trekkspillklubb.          

 

   

© fo2:2ne

 

Trekkspill: Lars Gundersen

Trekkspill: Frode Negård

Bass: Harald Nordeng

Gitar: Tor Bekkelund (for andledning)

Trommer: Trond Lønstad

 

  Lars Gundersens orkester          

 

   

© fo2:2ne

   

Lars Gundersen og Frode Negård...... Trond Lønstad