Jubilanter

 

 

   

 

   

Lillestrøm Trekkspillklubb har fylt

 30 år!

I denne anledning invitererte de til jubileumskonsert 26. september 2002 der ingen ringere enn "Hot Club de Norvege" medvirket.

Konferansier var den kjente trubadur og visesanger, Lars Sigmundstad Hauge

  (Obs! Bildet er av eldre dato)          

 

   

© fo2:2re

   

  Konferansier Lars S. Hauge åpnet konserten med sang akkompagnert av Jan Holsten på trekkspill, en Alf Prøysen-melodi om en som fant trøst i torader'n.       Dirigent Jan Holsten, gjennom 26 år, her intervjuet av Hauge om "gamle dager".  

 

   

© fo2:2re

   

  Første del av konserten var en "nostalgiavdeling".       Klubbmedlemmene utgjør rundt 20 stk. og mange har vært med allerede fra klubbens opprinnelse.  

 

   

© fo2:2re

   

  Konserten bestod av et bredt repertoar med alt fra marsjer, valser, tango, reinlender, hambo, pols og swing.       Litt synd at det ikke var anledning til å danse publikum.  

 

   

© fo2:2re

   

  Ragnar Johnsen må vel sies å være "yngstemann" i klubbsammenheng.       Dirigent Jan Holsten "poserer" for fotografen etter et fint gjennomført Ernst Rolf Potpurri arrangert av Jan Østnes, stifter av klubben som også var tilstede i salen.  

 

   

© fo2:2re

   

  2RE-2NE-R2 3KKSPILLTROLL ANS hadde "mini" utstilling med noen av de mest populære Bugari-modellene. Flere av medlemmene i Lillestrøm TK er forøvrig i besittelse av en Bugari.       Hot Club de Norvege var spesielt invitert til jubileet og hadde sin egen avdeling som et avbrekk i mellom Trekkspillklubbens egne underholdningsnumre.  

 

   

© fo2:2re

   

  Hot Club de Norvege representerer noe av det ypperste man kan høre av jazztypen "string-swing".       De rundt 70 tilhørerne i salen angret slett ikke at de kom seg ut av godstolen hjemme denne torsdagskvelden.  

 

   

© fo2:2re

     

Ordfører Andreas Hamnes hadde mange hyggelige ord å beære klubben med. Klubbens formann, Kalle Johnsen, kunne motta blomster og en flat konvolutt inneholdende kr 7.500.