Underholdning

Tilbake til KIOTAC-hovedsiden

   

© fo2:r2

   

  I denne hallen foregikk konkurransene på dagtid og konsertene på kveldstid. Matserveringen foregikk bakerst i salen og etter at konkurransene var over, åpnet baren.       Fredag- og lørdagskvelden var det også dans.  

 

   

 

   

 

© fo2:r2

Lynn Marie fra Cleveland, Ohio er GRAMMY-nominert for sitt Polka-album. Hun holdt et forrykende polka-show.

 

 

 

© fo2:2re

Se flere bilder her

 

 

   

 

   

  © fo2:r2       © fo2:2re  
  The Rocky Mountain Yodel Duo - Adie & Joe fra Kimberley, BC var det nærmeste vi kom den lokale underholdningen i distriktet. Denne autentiske Alpin-duoen har sitt publikum over hele Nord-Amerika. Vi fikk høre et times-langt show før konserten med Lynn Marie.       Her måtte de på oppfordring fremføre sitt "yodel chicken" nummer som tydeligvis flere av publikumerne hadde hørt ved tidligere anledninger.  

 

   

Bernard Felix kommer fra Newfoundland, L'Anse-A-Canards, et sted som for mange hundre år siden var dominert med fransk kultur og språk. Felix har forsøkt å ta vare på disse tradisjonene som er i ferd med å bli visket ut.

Han holdt konsert på fredagskvelden, men tenderte her kanskje mer til irsk og keltisk musikk med et dertil fenomenalt fotarbeide.

 

www.nr.sympatico.ca

     

  © blysak          

 

   

© blysak

KIOTAC Concert Band.

Fellesorkesteret hadde kun 4 ettermiddager til å øve inn konsertprogrammet til lørdagen.

   

             

 

   

 

  Etter premieutdelingen spilte "The Smilin' Scandinavians" fra Seattle, WA til dans. Bandets leder var Toby Hanson på trekkspill. Istedenfor bass, brukte de tuba. Repertoaret var meget variert, og publikum fikk svingt seg til mer enn bare polka rytmer.  

  © fo2:2re