The Platzl
Byens maskot: Happy Hans

Tilbake til KIOTAC-hovedsiden

 

Kimberley - The Bavarian City of the Rockies.

Paviljongen "The Platzl" var lokalisert midt i gågaten og var helt nyoppusset i anledning festivalen. Her måtte grupper og solister melde seg på til spilling tidlig om morgenen, for dette var meget populært. Til tider var spilleøktene nede i 15 minutter for at alle som ønsket skulle få anledning. Publikum tok med seg campingstoler og enkelte var trofaste fra kl 09.00 til kl 14.00.

 

   

 

   

  © fo2:r2       © blysak  

 

Figuren "Happy Hans" hilser hver time og er plassert inne i verdens største gjøkur som er plassert på torget i gågaten. (Legger man på 25 cent slipper man å vente en hel time.)

Han er også inspirasjonen til "Happy Hans"-klassen.

 

 

 

"Adi and Joe" med underholdning utenfor Adi's butikk. Her med alpehornblåsing og kubjelle ringing.

 

 

   

© fo2:2re

   

  Ingen sak å være publikum utendørs når sola skinner fra skyfri himmel.       Kanskje ikke det beste dansegulvet, men pytt, pytt...  

 

   

 

   

  © blysak       © fo2:r2  
  "The Trolls" ble også etterhvert populære ;-))))       Godt å kunne søke tilflukt i skyggen når temperaturen nærmer seg 30 C.  

 

   

© blysak

   

  En munter gjeng fra Calgary - Bev Fess & Friends       Nye rekrutter til inspirasjon for eldre trekkspillere - Michael Bridge 10 år.  

 

   

© fo2:r2

   

  Liten vits å bruke tid og penger på helsestudio når man i stedet kan spille trekkspill!       Selv om snittalderen på både utøvere og publikum var relativt høy, var det mange unge lovende musikere å høre.  

 

   

© fo2:r2

   

  "The American Junkies" fra Seattle med Patricia Bartell var meget populære.       Brødrene Rob og John Brabec har vært deltakere på KIOTAC siden de var 8 år gamle!  

 

   

© blysak

   

  Ingen sak for det  lokale politiet med så mye disiplinerte mennesker.     "Adi & Joe" utenfor Adi's "alpebutikk" i gågaten.