© fo2:2re

 Kappspell 2003

 

Etter 3 års pause bestemte NRK seg for å lage "Kappspell 2003", noe Trollheimen registrerte med stor glede. Vi bestemte oss allerede under de innledende sendingene på NRK P2 radio for å delta på TV-opptakene til semifinalene og finalen i Storstuggu på Røros 19.-20. september. Etter en del usikkerhet rundt programmenes sendetider, viste det seg at  alle de 3 semifinaleprogrammene fikk senderamme på en halv time, mens selve finalen ble på 50 minutter, - og dette i "beste sendetid"! Trollheimen er meget takknemlig for denne positive "reklame" rundt instrumentet vårt - trekkspill!

 

 

© fo2:2re

   

           

Ni av landets beste gammeldansorkestre var samlet i Storstuggu for å kjempe om Kappspell-tittelen 2003. Regjerende mestere, Småviltlaget, kommer nettopp fra Røros traktene. Dommerne bestod av en fagjury på 3 personer som hver hadde 1 stemme og 4 par dansedommere som til sammen utgjorde 1 stemme. Fagjuryen bestående av Kjell Harald Langhaug (musikkforhandler og trekkspiller), Helene Høye (psykolog og felespiller) og Jan Erik Kongshaug (lydtekniker/produsent og bassist) hadde det avgjørende ordet. Det kunne maksimalt oppnås 80 poeng. Andreas Lunnan var programleder i alle sendingene.

 

NRK har lagt ut streaming for hver sending på www.nrk.no/kappspell som blir liggende

3 uker etter sendedato.

 

>>Intervju med vinnerne av Kappspell 2003 - P. A. Røstad jr.'s orkester med Einar Olav Larsen

 

>>1. semifinale

>>2. semifinale

>>3. semifinale

>>Finalen

 

>>Resultatliste Kappspell 2003

 

>> Seertall

 

>>Backstage

>>Kappspellstemning på Røros

>>Dans og moro for publikum, deltakere og NRK-ansatte

 

>>Intervju med dommerne og programleder

 

Resultater fra noen tidligere Kappspell-finaler finner du her 

 

Poengfordelingen på kvartfinalistene er grafisk framstilt her

 

   

© fo2:r2

  Dette var 5. gangen NRK arrangerte Kappspell med en uoffisiell kåring av norgesmestertittelen. Vi i Trollheimen og sikkert flere med oss ser allerede fram til Kappspell nr. 6 :-))  

  P. A. Røstad jr.'s orkester med Einar Olav Larsen, programleder Andreas Lunnan (t.v.) og de 3 fagdommerne (foran).