Golstreffet 2002

3. - 5. mai, Pers Hotell

I utgangspunktet var det orkestrene "Brit Annes", "Arne Nyhus" og "Tones" som ble fremhevet i programmet, men det var visst flere enn disse som hadde lyst til å ta turen til Gol denne helgen. Totalt 7 orkestre var endelig påmeldt til dette første "Golstreffet".

Her var det mye god dansemusikk som både små og store kunne svinge seg til i "Gjestehusé".

Planene for neste års treff er allerede godt i gang og vil finne sted på Pers Hotell 2.-4. mai 2003, booking tlf. 32023100. Orkesteret Frisk Skyss har meldt sin ankomst og er veteraner innen dansemusikken med over 20 års fartstid.

 

   

© fo2:2re

   

Ola Tom Evje og Brit Aasvang på trekkspill.

  "Brit Annes" orkester spiller solid gammeldans som ikke er av det helt enkle slaget. Det beherskes allikevel meget bra, og kan jo ha en sammenheng med at Anne Grete Lærum (over) og Brit Aasvang har spilt sammen siden de var jentunger. Ola Tom fikk de med seg på et senere tidspunkt. I 1992 utmerket de seg på NM på trekkspill. Med seg har de også Benny Holm (trommer), Trygve Grønstad (bass) og Trond Andersen (gitar).        
Den skal tidlig krøkes osv......

 

   

© fo2:2re

   

  "Bare gode venner". Denne gjengen fikk 4. plass på

Titanofestivalen i fjor, og det kan vi godt forstå.

Fra venstre: Wenche Trosterud, Britt Holtskog, Marianne Løvås og innlånt bassist Mats Tony Lileng.

      Britt og Wenche har spilt sammen lenge, mens dagens besetning (kompet kunne dessverre ikke komme) har bestått i ca. 1 1/2 år. De er klare for CD-innspilling til høsten, og vi ønsker dem lykke til !  

 

 

   

© fo2:2re

   

  "Oss i mellom" kommer fra Spydebergkanten og påstod de ikke hadde øvd sammen mer enn 3 uker i forveien. Hvem skulle nå tro det?       Her manglet det ikke på driv. Stå på videre. (Merete Gorset i midten.)  

 

 

   

© fo2:2re

   

  Tones orkester. Tone er selv fra Fyresdal og resten av orkestermedlemmene fra Gudbrandsdalen og Drangedal.       De startet med "Vals fra Røros". Swing potpurriet var også meget populært blant publikum. Ikke like vellykket var det å forsøke med sang (selv ikke med et "hjemmelaget" vers), men danseappell har de i hvertfall.  

 

 

   

© fo2:2re

   

  Arne Nyhus' orkester har spilt sammen i en mannsalder, men synes fremdeles det er like moro.       Tore Gorset (til venstre) hadde ansvaret for lydforholdene, men viste at han kunne mer enn dette ved å traktere både keyboard og trekspill på scenen.