Fagernestreffen
2003

Treffets motto:

"Ingen for god - Ingen for dårlig"

Treffet samlet for 26. gang nok et fullsatt hotell med trekkspillentusiaster og publikummere helgen 10.-12. januar på Fagernes Hotell.

God mat, svømmebasseng og sauna kunne også nytes.

Alle foto: © fo2:2ne

         

  Svingen Torader fra Østfold er blitt gjengangere på Fagernestreffet.          

 

   

 

   

  Paul's får vi vel også kalle en av gjengangerne.       Etter dansespillingen i baren på fredag fortsatte Paul's m/ flere med "buskspill".  

 

   

 

   

  Roar Knutsen (venstre) og Nils Johansen (høyre) med fin swing-jazz.       Dette har de gjort før.........og bra komp. har de med seg.  

 

   

 

   

  Halden Trekkspillklubb fikk så vidt plass på scenen i baren. Det hjelper kanskje på "tette" akkorder ;-) ?       Danselystne hadde i alle fall ikke noe å klage over når det gjaldt musikkvariasjon.  

 

   

 

   

  Roymond øver seg til konserten dagen etter. En modig liten "buskspiller".       Denne gjengen (en del fra Slidringad'n) foretrakk buskspill på fredagskvelden, men stilte med dansespilling på lørdagskvelden med mer mannskap.  

 

 

   

 

   

  Viktor Dukaltetenko (venstre) og Roar Knutsen var bl.a. med og akkompagnerte til Gudny Dahlens sang.       På hotellet var det musikk i hver en krok, slik som her hvor vi fant Knikt-laget fra Fron.  

 

   

 

   

  2RE-2NE-R2 3kkspilltroll ANS hadde stor trekkspillutstilling vis-a-vis Strandefjorden sal. Her var det muligheter for prøvespilling slik som disse deltakerne gjorde.       Roar Hensvold fra 2RE-2NE-R2 3kkspilltroll ANS (til venstre) og flere nysgjerrige tilhørere måtte ta "prøvespillingen" på gangen når trengselen ble for stor.  

 

   

 

   

  Viktor Dukaltetenko fra Russland er blitt en Norgesvenn og holdt konsert fredag i Kulturhuset på Fagernes og lørdag i Strandefjorden sal på Fagernes Hotell.       Oppslutningen blant publikum var upåklagelig.  

 

   

 

   

  Arrangementets desidert yngste deltaker, Roymond Olsen (10 år) fra Horten, åpnet konserten i baren på hotellet på lørdag slik han har gjort de 2 foregående år.       Kenneth Larsen (11 år) fra Oslo deltok på treffet for første gang, og stilte velvillig også på spilling under konserten. Vi håper å høre mer til disse unge herrer i fremtiden.  

 

   

 

   

  Like etter solokonserten i Strandefjorden sal, spilte Viktor på konserten i baren. Her forsøker han å innlemme publikum i sitt nummer.       Gudny Dahlen, deltaker på konserten.  

 

   

 

   

  Øyvind Knutsen fremførte bl.a. en egen komposisjon til.... Ja, vi velger ikke å røpe dette av hensyn til komponist og den tilegnede.       Østfoldgutta.  

 

   

 

   

  Årdal/Lærdal TK          

 

   

 

   

  Det låt meget bra av disse karene, og en av våre lesere har hjulpet oss med å navngi toraderspillerne.       Fra v.: Tor Albrigtsen, Hemsedal, Daniel Storengen, Etnedal og Tom Kjetil Tørstad, Ryfoss.  

 

   

 

   

  Terje Martinsen og Sigurd Johannessen m/ komp. er en fryd å høre for jazzelskere.       Hauersete torader deltok både på konserten og tok sin tørn av dansespillingen.  

 

   

 

   

  Gamle Aker Spelemannslag fra Oslo deltok for 3. året på rad. For de som ikke fikk kjøpt vår CD, send en mail til trekkspill@trekkspill.no.       Halden TK.  

 

   

 

   

  Omsider var det Slidringad'n fra Sllidre sin tur til å entre scenen etter å ha bedrevet "buskpill" hele helgen.          

 

   

 

   

  Endelig fikk Knikt-laget æren av å avslutte dansespillingen i baren.       De manglet bassist, men Gamle Aker Spelemannslags Bjørn Brennhaugen stilte velvillig opp.