Bilder og omtale fra Cordial Trekkspillkafé....

Lørdag 13. april 2002 ble en allsidig musikalsk kafè med

 

* Bærum trekkspillorkester med Anders Grøthe og Brith Laila Ouff

* Tove Winnæss med fransk underholdningsmusikk og sang

* Live Berger Brekke & Ida Løvli Hidle med duetter og soloinnslag

* Gamle Aker Spelemannslag

   

 

 

 

 

 

 

 

© fo2:2re

   

  Vi fikk et snev av vår- og sommerfornemmelse når Bærum trekkspillorkester åpnet med "En sommerkveld på øya". Like velklingende og spennende var arrangementet av "En liten gylden ring". Gamle melodier blir som nye i Anders Grøthes bearbeiding. Brith Laila Ouff dirigent.       Et artig potpurri over flere av Arnstein Johansens melodier ble også fremført. Vi ønsker Bærum Trekkspillorkester lykke til i NM på Hønefoss !  

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

© fo2:2re

   

  Tove Winnæss trollbandt oss alle med vakker sang og nydelig akkompagnement. Hun har vært elev hos Grøthe/Ouff og har nå kommet tilbake fra Frankrike etter 2 år med studier av musikk og språk på universitetsnivå.       På vegne av Cordial Trekkspillkafè takker vi publikum for stor interesse for arrangementet.  

 

   

 

 

 

 

 

 

© fo2:2re

   

  Ida Løvli Hidle (venstre) og Live Berger Brekke har begge spilt siden de var 8 år gamle og vært elever av Brith Laila Ouff og Anders Grøthe.       Duettistene åpnet sin avdeling sammen med en russisk folkemelodi av Motov. Live fulgte opp med et solostykke, 2. del av en "russisk suite", og "Morgen i skogen" hvor vi formentlig hørte gjøken gol og andre lystige fuglelåter.  Deretter var det Idas tur med soloinnslag, med bl.a. Valse brillante av Egil Hauge. Til slutt fremførte de sammen en komposisjon av Hans Boll, Rytmisk Impresjon.