Farmers Market

Ampfield Bar, Gjøvik, 21. september 2002

Stian Carstensen med sitt "Farmers Market" ga fullt jern (les trekkspill) da de ga en forrykende og intens konsert i Ampfield Bar på Gjøvik midt i beste "ut på by'n"-tid lørdag 21. september.  Til tross for fraværende omtale i distriktsavisene og en beskjeden annonse dagen før var det (forsåvidt som ventet) fullt hus, og sene ankommere hadde vanskelig for å finne en god plassering for å få med seg "farmerne's" show. 

 

 

   

© fo2:r2

   

Stian og Jarle styrte hver låt så en skulle tro de hadde tredobbelt så mange hender som oss vanlige dødelige ... Finn Guttormsen og Nils-Olav Johansen holder også godt unna, og samspillet i hele bandet er bare så utrolig bra -  dersom en gjør et sprell så er de andre "på" umiddelbart.  "- Samma kan det værra samma ka ..."  strengeskiftene var jevnlige ...

 

   

© fo2:r2

   

" Stian - er du med  !?!  "  " - Javisst, Stian ! "

 

   

© fo2:r2

  Konserten gikk over to heftige sett, både med kjente kutt fra platene "Musikk fra Hybridene" og  "Farmers Market" og annet stoff.  Og her spenner det vidt, fra de mest rebelske bulgarske bukkeritt til softjazz tolkning av "All of me" - kreativiteten er velutviklet i krummelurer som kommer på løpende bånd.  Og de ser ut til virkelig å more seg over hverandres musikalitet, publikum kan virkelig føle nerven hvor det minste vink og nikk resulterer i at de alle følger hverandre som uløselige skygger.

  Konserten ble avsluttet med 45 låter - hver låt på fra alt fra én takt eller to til i høyden en hel strofe, i beste Farmers Market-stil.  Den tilhører som greide å få med seg samtlige av de 45 kan sende komplett liste til belgmester@trekkspill.no - så kommer det T-skjorte i posten ....  !   

 

I sjeldne øyeblikk bevilger Stian seg en liten "pustepause" mens de andre fortsetter å utfolde seg "på egen hånd" - og sjefen ser ut til å være fornøyd med det han hører.  

 

   

© fo2:r2

   

  Stian er ikke mindre fingernem på gitaren, her i tett race med Trifon Trifonov -       - som også kjørte en ubeskrivelig tolkning på "Ingemar Nordströms Saxparty" på to saxofoner - på én gang, selvfølgelig til publikums store begeistring.  

 

 

Stian spiller på:

BUGARI SILVER+ (46/120-4/5-14+M+7)

Bugaris toppmodell med spesiell innfesting av

tonestokkene for bedre resonans og hurtigere

respons, samt prima håndlagde stemmer.

Leveres av 2RE-2NE-R2 3KKSPILLTROLL ANS

Ord. pris kr 64.700 + evt. MIDI og mikrofoner