OSLO TREKKSPILLKLUBB’S JUBILEUMSKONSERT

LØRDAG 12. NOVEMBER KL. 17.00:

 

 

Oslo Trekkspillklubb feirer sitt 60 årsjubileum i år. Klubben ble stiftet i juni 1945 og er landets eldste trekkspillklubb. Flere av de mest kjente trekkspillnavnene i Norge har vært og er fortsatt medlem i OTK. Nåværende dirigent Erik Bergene har ledet orkesteret siden 1988, og under hans ledelse har OTK vunnet flere nasjonale og internasjonale priser. Under årets NM på Lillehammer vant OTK 2 gullmedaljer.

 

I anledning OTK’s 50 årsjubileum i 1995 klarte man å samle tidligere orkestermedlemmer til et Veteranorkester. Etter hvert har også andre trekkspillveteraner blitt med i orkesteret. OTK’s Veteranorkesteret (Trekkspillveteranene) under ledelse av Alf Blyverket feirer i år 10 år, og de er aktive som aldri før.

 

 

Disse jubileene må jo markeres. I den anledning blir det stor jubileumskonsert i Sagene Festivitetshus, Holstgate 3,  lørdag 12. november kl. 17.00.

 

Både OTK og Veteranorkesteret vil delta på konserten, og programmet vil bli meget variert; Klassikere fra Duke Ellington/Count Basie, Gershwin med sangsolist Mona Grytøyr og Riverdance for å nevne noe.

 

Umiddelbart etter konserten vil salen bli ryddet til fest og dans. Dansemusikken blir besørget av flere trekkspillorkestre og grupper. Det blir også anledning til å kjøpe både mat og drikke.

 

OTK har spilt inn en ny CD (Uten grenser II) med variert underholdingsmusikk fra mange land. CD’en koster kr. 150 og kan kjøpes den 12. november eller ved å ringe til klubbens leder Stian Aase, på telefon: 917 99 752, e-post: post@stianaase.no

 

Vi håper flest mulig har anledning til å komme til Sagene Festivitetshus lørdag 12. november for å høre på masse fin trekkspillmusikk både til konsert og dans.

 

Velkommen skal dere være !!!

 

 

Adkomst Sagene Festivitetshus, Holstgate 3:

 

Med bil:           Første tverrgate til Vogstgate nedenfor Christian Michelsensgate Ring2

Buss/trikk:       Buss linje 20:    Stoppested Lilleborg kirke

                        Trikk linje 11, 12 og 13: Stoppested Biermannsgt (Ringnes bryggeri)

 

 

For nærmere informasjon om arrangementet 12. november kan dere ringe:

Stian Aase: 917 99 752 eller Vigdis Petterson: 913 37 554.

 

 

 

 

 

 

 

OSLO TREKKSPILLKLUBB’S JUBILEUMSKONSERT:

 

                

    DATO:     LØRDAG 12. NOVEMBER

    STED:     SAGENE FESTIVITETSHUS,

                HOLSTGATE 3  (bydel     Sagene/Torshov)           

               

 

 

    KONSERT OG DANS:

    TIDSPUNKT:    Kl. 17.00

    INNGANG:      KR. 100                     

 

   

 

Det er muligheter til å få kjøpt både mat og drikke på stedet.

Øl og vinservering.

 

 

   

 

                            Velkommen !